ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε
για τη δουλειά μας.

Η πρώτη κίνηση που θα χρειαστεί να κάνουμε έπειτα από την τηλεφωνική μας εποικινωνία είναι να κανονίσουμε μια σύντομη συνάντηση για να γνωριστούμε από κοντά, να συμπληρώσετε ένα ιατρικό ιστορικό και να μας ενημερώσετε για τους στόχους σας, έτσι ώστε να βρέθει το κατάλληλο τμήμα και πρόγραμμα για εσας. Τα τμήματα είναι χωρισμένα σε επίπεδα και είναι ολιγομελή.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η απάντηση είναι, ναι. Στην πραγματικότητα οι πρακτικές της yoga είναι πολύ βοηθητικές στη θεραπευτική διαδικασία του οργανισμού. Υπάρχουν εξειδικευμένα τμήματα τα οποία καλούνται “restorative yoga class” ή ιδιαίτερα μαθήματα στα οποία ο στόχος μας είναι αποθεραπεία τραυματισμών και η συνολική ενίσχυση του οργανισμού. Παρόλαυτά, ανάλογα με την περίπτωση του μαθητή είμαστε σε άμεση εποικινωνία με τον ιατρό του και πορευόμαστε μαζί. Πραγματοποιόυνται επίσης μαθήματα για ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο και άτομα με ειδικές ανάγκες (νοητική/ κινητική στέρηση, μη βλέποντες κ.α. ).

Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός παρέχεται από το χώρο μας, θα χρειαστείτε μόνο μία μικρή πετσέτα. Φορέστε άνετα ρούχα και αν είναι δυνατόν βαμβακερά. Παρακαλούμε μη
χρησιμοποιείτε αρώματα. Να είστε φαγωμένοι τουλάχιστο μιάμιση ώρα πριν ενώ θα ήταν καλύτερο να βρίσκεστε στο χώρο δέκα λεπτά πριν την πρακτική σας.

Τα πακέτα μαθημάτων που αγοράζετε έχουν ισχύ 30 μέρες. Αν δεν καταφέρτε να έρθετε σε κάποιο μάθημα έχετε τη δυνατότητα αναπλήρωσής του μέσα στο χρονικό διαστημα των 30 ημερών έπειτα από συνεννόηση μαζί μας.