Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ο χώρος μας διέπεται από την αρχή πως
το κάθε σώμα είναι μοναδικό
και το κάθε άτομο ξεχωριστό

Με την ετυμολογική ερμηνεία, Align σημαίνει ευθυγραμμίζω. Σε ένα δεύτερο επίπεδο ανάλυσης, μακριά από ντετερμινιστικές προσεγγίσεις της δυτικής σκέψης είναι η εναρμόνιση του εσωτερικού κόσμου με τις εξωτερικές επιδράσεις του κοινωνικού περιβάλλοντος. Η κατάσταση ευθυγράμμισης με αυτό που υπάρχει, σημαίνει να είσαι σε μία σχέση μη αντίστασης με αυτό που συμβαίνει.

Ο νους έχει την τάση να βιώνει το παρελθόν και το μέλλον ξεχνώντας το παρόν.

Αναγνωρίζουμε τις συνήθειες της καθημερινότητας, των ήδη υπαρχόντων προγραμματισμών του νου, αποκτούμε επίγνωση αυτών και κινούμαστε προς το μετασχηματισμό τους έτσι ώστε η καθημερινότητα να βαίνει θετικά. Αποκτούμε επίγνωση των συναισθημάτων και των πράξεων, συνειδητοποιούμε τις σκέψεις που δημιουργούν το συναίσθημα και χρησιμοποιούμε την παρατήρηση ως βασικό εργαλείο για τη μη ταύτιση με αρνητικές σκέψεις.

Ο χώρος μας διέπεται από την αρχή πως το κάθε σώμα είναι μοναδικό και το κάθε άτομο ξεχωριστό. Η ευθυγράμμιση του καθενός είναι διαδικασία αξιολόγησης.

Προσφέρουμε προσωπική καθοδήγηση και δημιουργία συνδυαστικών προγραμμάτων με βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Με την εκπαίδευση της σωστής στάσης, το σώμα έρχεται στη βέλτιστη κατάστασή του, δύναμη, ευλυγισία, σταθερότητα, ευεξία, αποθεραπεία τραυματισμών, ψυχική και σωματική ηρεμία μέσω βιωματικών τεχνικών. Τον εκμηδενισμό δηλαδή των φορτίων, συναισθηματικών και σωματικών, που ασκούνται σε αυτό.