Τίτλος: Μαραθώνιος Μασαζ για φιλανθρωπικό σκοπό
Εισηγήτρια: Σάντυ Στάικου
Ημερομηνία: 12/3/2017

Το Align by Alin Studio φιλοξενεί και υποστηρίζει τη δράση “People helping People” στην επόμενη εκδήλωσή της η οποία αποτελεί ουσιαστικά ένα «μαραθώνιο μασάζ» του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για έναν πραγματικά καλό σκοπό.


Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις στον υπέροχο αυτό χώρο και να αφεθείς στα χεράκια των θεραπευτών που συμμετέχουν εθελοντικά στην εκδήλωση. Με 15 μόνο ευρώ θα απολαύσεις 55 λεπτά επαγγελματικού, ασφαλούς μασάζ. Θα χαλαρώσεις βαθιά και θα αποσυμφορηθείς από την σωματική ένταση και τη νοητική κούραση που μας συντροφεύουν όλους.


Πάρε μαζί τους φίλους σου, τους γονείς σου και όσους ακόμα αγαπάς, κάνε τους αυτό το δώρο και παράλληλα, ενίσχυσε την προσπάθειά μας να φτιάξουμε μια υποδομή για κοινωνική κουζίνα, στην Αιθιοπία.


Περισσότερα για τη δράση People helping People
H Σάντυ Στάικου, Instructor του Siyanda Massage, στο πρόσφατο ταξίδι της στην Αιθιοπία εντόπισε ένα σαφές πρόβλημα στο οποίο εύκολα, με τη βοήθεια ευαισθητοποιημένων ανθρώπων μπορεί να δώσει λύση. Εμπνευσμένη από το έργο του οργανισμού “Ο άλλος άνθρωπος” και της βοήθειας που προσφέρει τα τελευταία 6 χρόνια, μοιράζοντας καθημερινά φαγητό στους αστέγους, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χώρο αλληλεγγύης στη Harar, στην ανατολική Αιθιοπία, ο οποίος θα παρέχει τις απαραίτητες υποδομές (σκεύη, είδη υγιεινής και συσκευές υγραερίου), έτσι ώστε ντόπιοι εθελοντές να μπορούν, με την ενίσχυση τοπικών επιχειρήσεων, να μαγειρεύουν για τους άστεγους – που είναι πραγματικά πολλοί.


Το ταξίδι στην Αιθιοπία είναι προγραμματισμένο για το τέλος Μαρτίου και ο στόχος είναι η συλλογή 2.000€ μέσω διαφόρων προγραμματισμένων δράσεων και εκδηλώσεων, τα οποία βάσει οικονομικού πλάνου είναι αρκετά για να υλοποιηθεί το εγχείρημα.


Μπορείς να μας βοηθήσεις να το κάνουμε να συμβεί;